Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
9
1
9
4
Termékajánló

Arcra és testre


UV aktív arc és testfestékek és ceruzák. Különböző kiszerelésekben, színekben kapható termékek UV fény alatt élénk neon fényben láthatóak a sötétben. Bőrbarát, tartós és könnyel eltávolítható dekoráció készíthető vele az egész testen. 



Sorrend:

Legyél extrém és feltűnő!

Legyél extrém és feltűnő!

Nemsokára itt a szilveszter és a bulik ideje. A legtöbb helyen előnyben részesítik az UV megvilágítást, így ne habozz Te sem, és használd ki a lehetőséget!


Termékeink között találhatsz UV testfestéket és sminket is, de ami idén igazán menő és újdonságnak számít, azok az UV hajzselék. Legfőképpen ajánljuk a Stargazer Neon GelColour termékét, mellyel különféle színes csíkokat húzhatsz a hajadba, vagy akár be is festheted az egészet és még formázhatod is. Egész este extrém színekben és tökéletes hajjal bulizhatsz, akár reggelig.

 

Ami fontos, hogy száraz hajon érdemes használni. Ha nem a tubushoz mellékelt fésűs adagolóval akarod felvinni, akkor egy olyan fésűt vagy ecsetet használj a felvitelhez, amit tudsz hiányolni a szépségápolási eszközeid közül.


Az UV hajzselé bármilyen hajtípusra alkalmazható és engedélyezett kozmetikai termékről van szó, ezért használd csak bátran. Mivel vízbázisú, egy hajmosás alkalmával eltávolíthatod minden probléma nélkül.


Ha Te is ellenállhatatlan frizurát varázsolnál magadnak szilveszter alkalmából vagy más bulikon, válogass a különböző színű Stargazer UV hajzselék közül, és ragyogj egész este.

 

 

UV testfesték: a gyerekekre is gondoltál?

UV testfesték: a gyerekekre is gondoltál?A gyerekek figyelmét hosszú távon nem könnyű lekötni, gyorsan megunják, amivel játszottak, és új szórakozás után néznek. Mit szólnál hozzá, ha ajánlanánk valami igazán fantasztikus dolgot, amivel könnyedén elnyerheted a kicsik érdeklődését és még a gyerekzsúrokat is feldobhatod vele?

 

Képzeld el, mekkora sikert arat egy sötétben színesen ragyogó arcfestés! Felejtsd el az ugrálóvárat, a bohócot, a pónilovaglást, nemcsak unalmasak, de drágák is. Ehelyett alacsony áron óriási partyt csaphatnak a gyerekek, amibe még a felnőttek is beszállhatnak!

 

Az UV testfestékek különböző egyéb óvodai, iskolai eseményeken is jól jöhetnek, így például kiegészíthetőek velük a farsangi jelmezek és álarcok, hiszen a segítségükkel egyetlen jelmez sem lesz unalmas vagy jelentéktelen.

 

Az UV festékkel készült arcfestékek mellett egyéb, sötétben színesen világító party kelléket is kínál webshopunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt: UV rúzsok, körömlakkok, UV jégkockák vagy ékszerek formájában. Rendelj UV party kellékeket és szerezz örömet a gyerekeknek!

 

 

Legyél színes, legyél feltűnő!

Legyél színes, legyél feltűnő!Fesztiválra készülsz, vagy életed bulijára? Szeretnéd, ha kitűnnél a tömegből és magadra vonnád mások figyelmét? Akkor az UV termékek széles tárháza csak Rád vár, hogy felfedezd, hiszen ennél jobb módot keresve sem találhatnál arra, hogy egy partyn felfigyeljenek rád!

 

Az UV körömlakk hatalmas előnye, hogy nem csak akkor szép, ha sötét van körülötted. Utcán is teljesen nyugodtan viselheted, hiszen nappali fényben kifejezetten visszafogott hatást kelt – azonban a varázs akkor kezdődik igazán, ha a szórakozóhelyre lépve belépsz a sötétebb terekbe!

 

UV körömlakk segítségével Te is ragyoghatsz, különlegessé teheted a megjelenésedet, és lenyűgözheted barátaidat! Érdemes kipróbálnod, ha szereted a feltűnő dolgokat, mert az UV körömlakk biztosan nem hagyja, hogy elvessz a tömegben! Használd ki ezt a páratlan lehetőséget, ne szalaszd el!

 

Szeretnéd Te is kipróbálni az UV körömlakkokat? Nálunk több árnyalatban is megvásárolhatod a terméket! Dobd fel a bulit vele, legyél különleges – érezd jól magad! Várjuk rendelésed!

 

A legvagányabb hajzselé, a legjobb party kellék!

 

Te is egy olyan party kelléket keresel, amivel igazán feldobhatod a házibulidat? Netalántán a barátokkal karöltve együtt szeretnétek valamilyen extrém külsőt kölcsönözni magatoknak, amivel fel fogjátok tudni magatokra hívni a figyelmet?

 

Ez esetben az UV hajzselé garantáltan a legideálisabb választás! Webáruházunk széles kínálatában megtalálhatod az UV aktív hajzselék széles kínálatát, változatos színösszetételben, legyen szó pirosról, sárágáról, narancsról, kékről vagy zöldről!

Az UV hajzselék használata rendkívül egyszerű. Nem kell mást tenned, mint a szokott módon felvinni a hajadra, és a zselé pillanatokon belül megszárad. A hajzselé UV fény hatására válik láthatóvá, így egész biztosan használhatod majd a legtöbb szórakozóhelyen ahol, alkalmaznak fénytechnikát. Az UV hajzselé eltávolítása rendkívül egyszerű, mivel vízbázisú anyag, így akár egy mosással is tökéletesen eltávolítható a hajból.

 

Ha te is szeretnél minél figyelemfelkeltőbb lenni, akkor feltétlenül próbáld ki az UV hajzselét! Nem kell mást tenned, mint rendelni webáruházunkból!

 

Felejthetetlen Halloween buli!

Felejthetetlen Halloween buli!

Ugyan a Halloween nálunk nem különösebben ismert, és nem is ünnepeljük, mégis sokan tartanak bulit "Halloween parti" elnevezéssel. Ez az ünnep eredetileg a boszorkányok és a kísértetek ünnepe volt, Amerikában pedig valamilyen szinten a gyermekek ünnepe is, hiszen Halloween éjszakáján a gyermekek jelmezekbe öltöznek, majd elindulnak csokoládét és cukorkát gyűjteni.

Nálunk, Magyarországon is sokan öltöznek be ezen az éjszakán, és ezért is van nagy keletje az úgynevezett Halloween partiknak. Egy ilyen partin leginkább a boszorkány-, a fekete macska-, a szellem- és a zombi jelmez fordul el leggyakrabban, de szinte bármivel találkozhatunk, legyen szó tündérről vagy szuperhősről.

Ha igazán felejthetetlenné akarjuk tenni a bulit, érdemes előszedni az UV testfestékeket, és feldobni vele a jelmezünket: fessünk magunkra csontvázat UV testfestékkel, vagy kenjük be egész arcunkat és kezünket világító festékkel, így még egyedibbé téve boszorkány jelmezünket!

Dobd fel Te is a bulit egyedi party kellékekkel, és vásárolj tőlünk UV testfestéket!

 

Készüljön fel a szilveszterre!

Készüljön fel a szilveszterre!Egyre közelebb van az év legnagyobb bulija a szilveszter, így ha szeretnénk minőségi szolgáltatást nyújtani, illetve olyan élményt, melyet biztosan nem felejtenek el vendégeink, akkor vannak bizonyos eszközök, amikkel (akár szó szerint is) színesebbé tehetünk bármilyen partit. Akár vendéglátóhelyünkön, akár szűk körben szervezünk bulit, mindenképpen érdemes pár party kelléket beszereznünk.

A különböző világító festékekkel látványosabbá tehetjük a szilveszteri bulit, melyet szervezünk, amihez semmi más nem kell, csak egy UV lámpa. Bármire felvihetjük ezt az UV reagens anyagot, tehát akár a díszítés része is lehet, de akár a vendégek is magukra kenhetik ezt, és így a tánctéren szórakozó emberek összképe is remekül fog kinézni. Az UV festékekkel tehát csak a fantáziánkra van bízva, hogy miként emeljük a buli színvonalát, amit szervezünk.

Ha szeretne UV festékeket vásárolni, akkor a legjobb helyen jár, hiszen kínálatunkban mindent megtalál, amire csak szüksége lehet, ráadásul verhetetlen áron!

 

UV testfesték: Légy színesebb!

UV testfesték: Légy színesebb!Egy partyn mindenki ragyogni szeretne, arra vágyik, hogy mindenki felfigyeljen rá, hogy hatásos legyen a belépője. Hogyan lehet mindezt elérni? Extrém frizura, feltűnő smink, merész ruhák segítségével? Vagy egyszerűen a személyiség varázsa a kulcs? Próbáld ki inkább az UV testfestékeket, és meg fogod látni, hogy az eredmény magáért beszél!

Az UV testfestékekkel bárki láthatóvá válhat, hiszen a sötétben fluoreszkálnak, világítanak, színesen fénylenek ezek a testfestékek. Nagyszerű kiegészítőnek bizonyulnak kültéri és beltéri partykon egyaránt. Az UV testfestékekben az a jó, hogy lehet velük kísérletezni, játszani. Ha akarjuk, készülhet a segítségükkel egy komplett, látványos farsangi jelmez, bevethetjük a testfestéket egy nyári fesztiválon is, hogy megbolondítsuk vele a fesztivál szettünket vagy pedig egy péntek esti buliban, diszkréten felfesthetünk egy uv körömlakkot vagy fluoreszkáló szemfestéket.

Ha kedvet érzel hozzá, próbáld ki a fluoreszkáló testfestékeket, melyeket beszerezhetsz kínálatunkban!


Webáruház készítés