Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
9
0
2
1
Termékajánló

UV lámpa, UV fénycső


UV lámpa, UV fénycső, UV ledszalag, UV reflektor, UV fényforrások és UV lámpa armatúrák.

Számos termékünk bérelhető is, így bárki számára könnyen elérhető egy UV parti szervezése, akár otthoni, akár közepes és nagyobb rendezvényeken egyaránt.




UV lámpa? UV fénycső? Ránk számíthat!

UV lámpa? UV fénycső? Ránk számíthat!Az UV lámpa és az UV fénycső minden bulit feldobhat, hiszen segítségükkel igazi party hangulat teremthető. De mi is pontosan az UV lámpa, hogy működik, hogyan kell használni?

 

Az UV lámpa ugyanúgy készül, mint a normál fénycső, a fluoreszkáló rétegben van a különbség, ez a rövidhullámú ultraibolya sugárzást hosszúhullámú sugárzássá alakítja át. Alapvetően bankjegyek, és különleges, speciális festékek észlelésére használják, melyek normál fényben láthatatlanok, így igen nagy segítséget nyújtanak a hamisítás leleplezésében.

 

Ám pontosan ezt a tulajdonságát, hogy látható fényben láthatatlan, lehet remekül kihasználni egy buliban!

 

Party kellékeink között UV lámpa, UV fénycső mellett lehet még számtalan más UV kelléket is találni, mellyel feldobhatjuk a bulikat; az UV festékek és UV sminkek felhasználásának csak a fantázia szabhat határt!

 

Válaszd Te is az önfeledt bulizást, nézz körül party kellék boltunkban, és rendeld meg a legkreatívabb eszközöket! Kérdéseidet bátran tedd fel munkatársainknak!

 

UV lámpa nélkül nem buli a buli!

UV lámpa nélkül nem buli a buli!Mindannyian ismerjük az UV lámpák előnyeit, mégpedig azt, hogy az UV-aktív anyagok, valamint a fehér és nagyon világos szín foszforeszkál, ha UV lámpával világítják meg. Így a hatás különleges és egyedi, mely mindenkiből csodálkozást és mosolyt vált ki - hiszen például a fogaink is világítanak, így pedig kifejezetten mókás mosolyogni.

 

Az előbbiekből kiindulva kijelenthetjük, hogy egy bulit igazán fel tud dobni, ha a sötétben néha felkapcsoljuk az UV lámpát, hiszen így az ott szórakozó emberek hangulatát is még jobban feldobhatjuk, vagyis a bulit is igazán jól felpörgethetjük.

 

Te sem szeretnél unalmas partikat tartani? Szeretnéd, ha a bulidra mindenki emlékezne, aki csak ott járt? Akkor válaszd Te is az UV party kellékeket, melyekkel igazán különleges rendezvényeket szervezhetsz! Legyen szó születésnapról, névnapról vagy ballagásról, egy dolog biztos: az UV lámpa remekül fel fogja dobni a hangulatot!

 

Böngéssz Te is weboldalunkon, és válogass kedvedre party kellékeink közül!

 

UV lámpa bérlés? Nálunk ez is lehetséges!

UV lámpa bérlés? Nálunk ez is lehetséges!Az ember élete során számos olyan esemény történik, aminek a megünneplését kár lenne kihagyni. Ilyenkor gyakran buli szervezéssel oldjuk meg a szórakozást, de ez nem mindig történik professzionális rendezvényhelyszínen. Hogy mégis különleges lehessen a látvány és remek a hangulat, akár UV lámpa bérlés mellett is dönthetünk!

 

Az UV lámpa bérlés lehetőséget ad arra, hogy anélkül használjuk ki ezt a remek megoldást, hogy szükséges lenne megvennünk a lámpát, de egy-egy különleges alkalomra mégis hozzájuthatunk. A bérlés segítségével megszabadulunk attól a gondtól is, amit a későbbi tárolás jelentene, amennyiben csak ritkán használnánk az eszközt. Az UV lámpa bérlés így egyszerre költséghatékony, helytakarékos, mégis kiváló lehetőség!

 

Fordulj hozzánk Te is bátran, ha UV lámpával dobnád fel a bulit, hiszen remek élményt szerezhetsz vele magadnak és a vendégeidnek egyaránt! Kiváló termékek várnak kínálatunkban – keress minket bátran a részletekért az UV lámpa bérléssel kapcsolatban!

Webáruház készítés