Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
4
5
1
8
Termékajánló

UV FESTÉKEK, KOZMETIKUMOK

Főkategória >UV FESTÉKEK, KOZMETIKUMOK

Káprázatos UV aktív testfestékek, UV körömlakk, UV kozmetikumok, UV lámpák és egyéb dekor termékek!

 

Extrém hatás UV termékekkel!

 

Szeretne igazán feltűnő, extrém megjelenést? UV partira készül? Táncestet szervez, de nem tudja, mivel dobja fel a hangulatot?

 

Webáruházunkban nagy választékban megtalálhatóak UV sminkhez való kellékek. Hiába sminkelt szépen, UV fényben aligha látszik belőle valami, azonban kellékeinkkel készíthet magának UV aktív sminket, ami egy fehér ruhával igazán egyedi látványt fog nyújtani!

 

Táncestet szervez, de szeretne valami igazán emlékezeteset belevinni? Tegye még különlegesebbé táncos rendezvényét UV testfestékeinkkel! Játsszon a fénnyel, hozza ki egy egyszerű táncból a maximumot különböző világító alakzatokat formálva! A megfelelő szereplőt a megfelelő helyen és színnel kifestve utánozhatatlan koreográfiákat tervezhet, a lehetőségek tárháza végtelen, csak a fantáziája szabhat határt. 

 

Minden termékünk bőrbarát anyagokból készült, így bátran használhatja bárki.  Kérdéseivel forduljon munkatársainkhoz bizalommal, legyen szó akár UV sminkről, testfestékről, vagy akár körömlakkról! Nálunk mindent megtalál, ami egy igazán extrém estéhez kell!

 




 

Szó szerint a buli fénypontja lehetsz világító dekorfestékekkel!

Hatalmas partira vagy hivatalos, vagy te magad szervezed? Természetesen mindenki szeretné, hogy amint belép, rá szegeződjön minden tekintet, és elámuljanak a látványától. Igaz ez tánc közben is, amikor a világító dekorfestékek még inkább kiemelik a táncoló minden mozdulatát; nem sok ilyen jön szembe a táncparketten!

Speciális készítmények közül válogathatsz, melyek bőrbarát anyagokból készültek, így az érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják őket kifejezetten arcra és testre, de ha az extrémebb megoldásokat kedveled, akkor válaszd az ajakfényt, rúzst, szemfestéket, vagy az UV szempillaspirált! Az sem baj, ha nem szívesen festenéd be a bőrödet; nálunk találsz speciálisan hajra és körömre való világító dekorfestékeket is, így neked sem kell lemondanod az extrém megjelenésről.

Légy a parti fénypontja, vagy szervezd meg az idei legjobban sikerültet! Minőségi termékekre van szükséged, amik garantáltan azt a hatást keltik, hogy ez egy exkluzív összejövetel? Válassz világító dekorfestékeink kínálatából, ha pedig kérdésed van, keress minket bátran elérhetőségeinken!

 

Legyél Te a legmenőbb!

 

Legyél Te a legmenőbb!

Szinte nincs is buli UV party kellék nélkül! Minden party, búcsú, összejövetel kiegészítő, hangulatfokozó eszközei a különféle UV termékek. Ezekkel a termékekkel egyedi külsőt varázsolhatsz magadnak és biztosan kitűnsz a tömegből! Legyél Te a legnagyobb partyarc!

 

A neon színek főleg az idei nyáron hódítanak. Az UV termékek hosszasan világítanak és remek neon színekben pompáznak!

Lányok, tanácstalanok vagytok, milyen smink kellene a hétvégi bulira? Mi tudjuk a megoldást! Bő kínálatunkból tudtok válogatni, ha az UV sminkeszközök mellett döntötök. Kínálatunkban UV neon rúzs, UV glitter shaker, UV szemhéjfesték, UV sminkceruza, sőt még glitteres arc és testzselé is kapható! A gyönyörű neon színes sminketekhez be tudtok szerezni világító UV karkötőt is!

 

Fiúk, hogyan is gyönyörködhetnétek a lányok UV sminkjében, ha nincs UV lámpa? Netán megkaptátok a házigazda szerepet?  UV lámpa nélkül nincs buli, az egyik legfontosabb party kellék! Kedvező áron beszerezhető UV szett, fénycső, sőt még tükrös UV szett is!

 

Legyél Te a legnagyobb partyarc, tűnj ki a tömegből ezeknek a remek kiegészítőknek a segítségével!

Tekintsd át UV party kellékeinket, kérdés esetén pedig bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

2015 legújabb trendje: az UV körömlakk!


Különleges megjelenésre vágysz? Ki szeretnél tűnni a tömegből? Olyan egyedi stílusra áhítozol, ami nem jön szembe veled a táncparketten? Legyél a buli középpontja, ehhez pedig válaszd az UV körömlakk használatát!


2013. és 2014. vezető trendje egyértelműen a neon volt, ami mára kissé átalakult, hiszen 2015. új stílust hozott be magával, ez pedig az UV körömlakk, mely szintúgy neon színűnek hat természetes fényben, ám neonvilágításnál szinte vibrál a körmeiden.


Az UV körömlakk páratlan megjelenést ad Neked, és ha leszáll az éj, meg is mutathatod, mennyire különleges vagy: a szórakozóhelyek nagy részén már vannak UV lámpák, amelyek hatására a fehér anyagok világítani kezdenek, ám napjainkban olyan festékek is kaphatóak, amelyek az UV fény alatt világítani kezdenek - ilyen az UV körömlakk is.


Az UV körömlakk több színben is elérhető, de ha igazán egyedüli akarsz lenni, fesd minden körmödet más-más színűre!
Legyél Te a társaság középpontja! Nézz szét további UV-s termékeink között, és rendelj tőlünk még ma!

 

Extrém party kellékek extrém helyekre

 

UV party kellékek

Az éjszakai élet számtalan izgalmas programot kínál azok számára, akik nem a négy fal között szeretnék eltölteni szabadidejüket, hanem nyitottak az újra, az érdekességekre. Ugye Te is ezt szeretnéd

megadni vendégeidnek? Amennyiben rendezvények, események, bulik, koncertek szervezésével foglalkozol, ne hagyd figyelmen kívül különleges kínálatunkat!

 

Ha nem tudod, mitől lesz igazán látványos az összkép, ha szeretnéd valami különlegességgel meglepni a vendégeket, ha nem tudod, mi legyen az üdvözlő ajándék, akkor is válaszd színpompás, sötétben világító UV party kellékeinket! Használatukkal a különleges élmény és az egyedi hangulat garantált!

 

Nézd át webshopunk színes kínálatát és fedezd fel az UV party kellékekben rejlő lehetőségeket! Egyedi helyszínen szervezed a következő bulit, nem lesz túl sok fény a világításhoz? Használd ki és vesd be UV termékeinket: UV jégkocka, világítós nyaklánc, UV dekoráció. Tedd még egyedibbé az eseményt igazán divatos kellékekkel!

 

A különleges bulik alapkellékei: UV termékek

 

 

UV arcfestés

Visszavonhatatlanul közeledik a tavasz, újra beindul a bulik ideje, egyre többen lesznek a szórakozni vágyók. Kellemes időben, szabadtéren átmulatott éjszakák… a legjobb időszak az évben!

 

Ehhez kínálunk mi olyan kiegészítőket, amelyeknek köszönhetően még izgalmasabb lehet a mulatság. UV fénnyel világtó termékeink segítségével mindenki látványos színpompával érkezhet a buli helyszínére! UV körömlakk, UV testfesték, UV smink, UV rúzs és UV hajzselé… Válaszd bátran bármelyiket és garantáltan minden szem rád fog szegeződni! A hangulat fokozása érdekében rendelkezésedre állunk számos más rendezvény kellékkel is, mint például világító rúd, világító nyaklánc és karkötő. Mindegyik kiegészítővel csak színesebbé varázsolhatod a tavaszi éjszakákat!

 

Ha szeretnéd látványosabbá tenni a bulit, ezért úgy döntöttél, hogy Te is világító UV-s termékeket keresel, fordulj bátran party kellék boltunkhoz! Nálunk számtalan UV-s termék közül válogathatsz, mindezt kedvező áron!

 

 

UV színek a sportoláshoz is!

UV test festés

Az UV fénnyel világító party kellékek már régóta nagy népszerűséget tudhatnak magukénak. Ha igazán látványos, színes és vizuálisan gazdag rendezvény megszervezése a cél, az UV kellékek nem maradhatnak ki belőle. De miért ne lehetne hasznosítani a színes kiegészítőket a szórakozás területén kívül is?

 

Az ötlet nem új, hiszen a sötétben vidáman világító színeket már felfedezte magának egy-két sportág is, például a zumba. A legdivatosabb mozgásórák közé tartozik az UV zumba, ahol a táncos, ritmusos koreográfiát nem hagyományos lámpafénynél, hanem elsötétített teremben végzik. A jó hangulatot nem csupán a zene adja meg, hanem a sötétben világító UV festék is. A résztvevők tetszés szerint bekenik arcukat, kezüket vagy akár ruhájukat a festékkel és indulhat a tánc. A hatás tetszés szerint fokozható további kiegészítőkkel, így például UV nyaklánccal, UV karkötővel, világító rudakkal, de akár UV körömlakkal is.

 

Ha Te is izgalmasnak találod az ötletet, vedd fel velünk a kapcsolatot és rendelj UV party kellékeket a következő zumba órához vagy bármely más mozgásórához!

Tippek a szuper UV partyhoz!

Szuper UV party

Az UV termékek nagyon népszerűek, könnyű sikert aratni velük, ha szeretnénk feltűnést kelteni. Íme, néhány tipp, melyek segítségével egy igazán felülmúlhatatlan, életre szóló élményt adó UV partyt rendezhetünk:

 

  • Kiválóan megalapozza a hangulatot, ha minél többen viselnek UV kellékeket, például világítós karkötőt, nyakláncot, UV sminket vagy UV hajzselét.
  • Egy jó buliban szinte kötelező ital a tonik. Ez az ital kellemesen fanyar íze mellett azzal az előnnyel is bír, hogy remekül csillog az UV fényben, és majdnem mindegyik alkoholos italhoz illik.
  • Ha speciális UV testfestéket is veszünk erre az alkalomra, kiélhetjük művészi hajlamainkat, és még extrémebbé tehetjük saját és barátaink megjelenését.
  • Az UV dekorációk legkülönlegesebb típusa a világító lufi, mely felejthetetlenné teszi a party helyszínét is.

 

Amennyiben Te is UV partyt szervezel, vagy hivatalos vagy egy bulira, nézz körül kínálatunkban és válogass UV sminkjeink, illetve egyéb világítós party kellékeink közül!

 

Közelegnek az első szezonnyitó partik!

Közelegnek az első szezonnyitó partik!Az első szezonnyitó partiknak már a farsangi rendezvények számítanak, amikor végre kilépve a stresszes hétköznapokból, kicsit átlényegülhetünk egy másik személy vagy karakter bőrébe, és önfeledten szórakozhatunk. Ehhez az alkalomhoz elengedhetetlen egy minőségi jelmez és az elmaradhatatlan UV testfesték!

 

Az UV testfesték természetesen nem csak a farsangi, vagy halloween-i, esetleg más jelmezes partikon állja meg a helyét! Főként a tavaszi és nyári rendezvények elengedhetetlen részese, hiszen a forró éjszakában, a foszforeszkáló festéseknél a bőrön, aligha találhatunk kiválóbb kiegészítőt! Az UV testfesték segítségével kifejezhetjük magunkat a világ felé, akár egy motívumot viselünk magunkon, akár egy feliratot vagy csak maguknak a színeknek tulajdonítunk bizonyos jelentőséget.

 

Természetesen, mivel az UV testfesték közvetlenül a bőrünkkel érintkezik, elengedhetetlen, hogy minőségi, irritációmentes verziót válasszunk! Ha Te is ilyet keresel, fordulj hozzánk bizalommal!

Webáruház készítés