Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


15 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
4
9
9
9
9
8
Termékajánló

SZÁLLÍTÁS

 Képtalálat a következőre: „gls csomagpont logo”

GLS csomagszállítás (házig, vagy csomagpontra)

Az adott munkanapon 14 óráig leadott megrendelését, a követő munkanap a GLS futár házhoz viszi, vagy a vásárló által kiválasztott GLS csomagponton vehető át. 

A GLS a szállítás napján reggel a megadott e-mail címre elküldi a csomagszámot, a kézbesítési 4 órás időablakot, valamint a sofőr telefonszámát.

Az utánvétes csomagot a futárnál már bankkártyával is kifizetheti!

Magyarországon többszáz GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll. Cégek vagy magányszemélyek - a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki átveheti csomagját. A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód. Munkanapokon a 14 óráig leadott megrendeléseket a következő 1-2 munkanapon belül a megjelölt csomagponton átveheti.

Házhozszállítás 1800 Ft

Csomagponti átvétel 1500 Ft

Utánvétes fizetés +300 Ft

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS IS LEHETSÉGES!

A további részletes leírásért kattintson az INFORMÁCIÓK menüpontra!

 

15 000 FT FELETTI MEGRENDELÉS ESETÉN 

A SZÁLLÍTÁS INGYENES!

  

Webáruház készítés