Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
9
5
9
8
Termékajánló

SZÍNES KONTAKTLENCSE

Főkategória >SZÍNES KONTAKTLENCSE

A legújabb és legtrendibb parti kiegészőnk egyike a színes parti kontaktlencse.

A legszigorúbb gyártási körülmények között készülő, európai gyártótól származó színes design kontaktlencsék csak látvány és megjelenés változtatására szolgál. Optikai, látásjavító, dioptriás tulajdonságokkal nem rendelkezik, így bárki biztonsággal viselheti, a megfelelő tárolási és felhasználási feltételek betartása mellett. (Javasolt felhasználás 16 éves kor felett)

A színes kontaktlencsék 1 hetes, 3 hónapos, vagy 1 éves élettartammal rendelkeznek, és felbontás nélkül 5 év a tárolási idejük. A kínálatunkban jónéhány színes kontaktlencse UV fényre is aktív, így a parti folyamán a szemed méginkább vonzani fogja a tekinteteket! 

További részletek a felhasználásról, a tárolásáról a termékeknél találhatók.

A FIZETÉS EZEN TERMÉKEKNÉL CSAK BANKKÁRTYÁS VAGY ELŐRE UTALÁSOS MÓDON, ILLETVE SZEMÉLYES ÁTVÉTELKOR A HELYSZÍNEN KÉSZPÉNZZEL ÉS BANKKÁRTYÁVAL LEHETSÉGES!!!




UV neon kontaktlencse: Légy Te a party középpontja!

 

UV neon kontaktlencse: Légy Te a party középpontja!Unod a régi kiegészítőidet? Szívesen újítanál végre valamivel megunt party kellékeiden? Ha valóban így áll a helyzet, ezen könnyebben tudsz segíteni, mint azt gondolnád.

 

Az UV neon kontaktlencse egyszerűen mégis hihetetlenül látványos módon teszi lehetővé neked, hogy változtass a külsődön! Nem kell hozzá új ruha, vadonatúj ékszer vagy fodrász, csak annyi a dolgod, hogy viseled az UV neon kontaktlencsét!

 

Az eredmény azonnali és hihetetlen: egyszerűen minden szempár rád fog szegeződni és mindenki a te tekintetedben akar majd elmerülni. Tetszés szerint válogathatsz a színekből és változtathatod meg egy estére a szemed színét. Titokzatos lila, feltűnő citromsárga vagy más ragyogóan világító UV színek? Te döntöd el, melyikkel nyűgözd le a többieket. Mindegyik termékünk kiváló minőségű, biztonságosan viselhető kontaktlencse!

 

Válogass színes vagy természetes színű UV kontaktlencséinkből és változtass a külsődön egyszerűen!

 

 

Extrém külső? – Crazy kontaktlencsék a bevállalósoknak!

 

Extrém külső? – Crazy kontaktlencsék a bevállalósoknak!A jelmezes rendezvények nagyon népszerűek a fiatalok körében. Ma már nemcsak a gyerekek kiváltsága ez farsang alkalmával, hanem a felnőttek is szeretnek más bőrébe bújni, „játszani”. A kreatív, extrém jelmezeket szeretik a partiszervezők versenyeztetni, így igyekszik mindenki a legtöbbet kihozni az általa kiválasztott figurából. A kreativitásnak nincs határa!

 

A biztos siker érdekében érdemes a legapróbb részletre is odafigyelni, ezért akár extrém kontaktlencsét is viselni, ha öltözéked ezt megköveteli. Ezekkel a színes kontaktlencsékkel teljes mértékben magadra vonhatod a figyelmet! Itt a fesztivál szezon, ne csak Halloweenkor viselj extrém kiegészítőket!

 

A látványos szemszín változtatás mellett a parti kontaktlencsék biztonságosak és 0 dioptriásak, így nem rontja a látásodat. Használat után külön-külön tárolhatóak speciális ápolófolyadékban, melyet szintén megtalálsz nálunk!

 

Ha már unod a sablonos kiegészítőket, és valami különlegesre vágysz, nálunk megtalálod! Válogass kedvedre rendezvény kellékeink között, és rendelj bátran Crazy kontaktlencséket is!

 

 

Crazy kontaktlencsékkel extravagáns lehetsz a partikon!

 

Crazy kontaktlencsékkel extravagáns lehetsz a partikon! Legyen szó bármilyen nagyszabású rendezvényről vagy kisebb házibuliról, a hangulatot nemcsak a programok és a társaság alapozhatják meg, hanem a résztvevők megjelenése is, hiszen minél extravagánsabb, feltűnőbb valaki, annál inkább fokozódik a hangulat. Ha Te is így vélekedsz erről, és különleges kiegészítővel dobnád fel a megjelenésed egy közelgő parti alkalmával, válaszd a Crazy kontaktlencséket!

 

A Crazy kontaktlencsékkel nemcsak a buli hangulatát fokozhatod, hanem ki is tűnhetsz a társaságból, garantáltan minden szem rád fog szegeződni, ennek hatására pedig azonnal kontaktot is teremthetsz az eseményen bárkivel. A Crazy kontaktlencséket bátran használhatod, semmilyen egészségkárosító anyagot nem tartalmaznak, emellett nem dioptriásak, ennek köszönhetően még a látásodat sem zavarhatják, csakis a szemed látványa fog megváltozni használatukkal. Kiváló jelmezes partikra vagy extrém kiegészítőként is!

 

Szerezd be a Crazy kontaktlencséket, legyél Te a buli középpontja! Ha bármilyen kérdés merülne fel a termékekkel kapcsolatban, keress minket bátran elérhetőségeink valamelyikén!

Webáruház készítés