Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
4
5
5
4
Termékajánló

VILÁGÍTÓ RUDAK

Főkategória >VILÁGÍTÓ RUDAK

Világító rudak: Az igazán feltűnő party kellékek!

Modern világunkban a különböző feltűnő, mókás vagy éppen kreatív fényeffektek és fénytechnikai megoldások szinte már egybefonódtak a különféle társasági eseményekkel, partykkal és kisebb-nagyobb rendezvényekkel, melyek a szórakozást egy teljesen új és innovatív szintre emelték.

A világító party kellékek egyes csoportjai a helyszínt és a környezetet hivatottak díszíteni és feltűnővé tenni, azonban igen széles körben nagy népszerűségnek örvendenek az egyéni világító eszközök, például a világító rudak.

A világító rudak különböző méretekben és kialakítással elérhetőek, melyek között akadnak felakasztható és az öltözékhez kombinálható, valamint kézben tartható kellékek is, továbbá a szervezőség részéről figyelemfelkeltő reklám és promóciós lehetőségeket rejtenek magukban.

A világító rudak népszerű felhasználási lehetőségei party kellékekként:

Céges partyk
Promóciós események
Iskolai események, például gólyabál, szalagavató party
Születésnapok, szilveszter, legény/leánybúcsú
Válasszon Ön is világító rudakat és legyen igazán feltűnő és élmény dús a buli, melyre szívesen emlékszik majd vissza! Tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, melyben különböző méretű világító rudakat talál, valamint bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!




Varázsolj egyedülálló hangulatot a kerti partira világító pálcákkal!

A tavaszi és nyári időszak kedvez a kerti partiknak, sokan rendeznek vagy vesznek részt ezeken az eseményeken. Ilyenkor a hangulat fokozásának és a vendégek kényeztetésének érdekében a házigazdák mindent bevetnek. Ha Neked is fontos, hogy lenyűgözd a résztvevőket, fordíts legalább akkora figyelmet a dekorációra, mint a kínált ételek, italok minőségére, ehhez pedig válaszd világító pálcáinkat!

A világító pálcák legnagyobb előnye, hogy rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Felakaszthatod bárhová a kertben vagy a teraszra a foszforeszkáló dekorációkat, így egyedülálló hangulatot varázsolhatsz az eseményre. Ha gyerekek is érkeznek a kerti partira, ők kifejezetten értékelni fogják a világító pálcákat. Ebben az esetben érdemes egy-két világító pálcát elől hagynod, hogy a kicsik majd tudjanak játszani velük.

Szerezd be a hangulat fokozásához a világító pálcákat! Ha kérdéseid lennének a termékekkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Dekor elem vagy kiegészítő? Te döntesz! A világító rúd bármelyik lehet!

világító rúd Vigyél egy kis színt a sötétségbe, és tűnj ki egyedi kiegészítőkkel a buliból! Évközben sok-sok olyan esemény van, ahol egy világító rúd tökéletes kiegészítőnek bizonyul. Ahogy közeledik a nyár, egyre több, szabadtéri rendezvényt szerveznek. Legyen az fesztivál, céges esemény vagy akár egy nagyobb volumenű családi rendezvény, néhány világító rúddal nagyszerűen fel lehet dobni a helyet és a hangulatot is.

Amikor már lemegy a nap, és sötétségbe borul a helyszín, az éjszakában színes fényfoltokat lehet varázsolni ilyen vidám, feltűnő és látványos világító rudakkal. Dekorációnak sem utolsó, hiszen fényfüzérhez hasonlóan fel is lehet lógatni a tánctér fölé vagy az asztalok köré, de jól mutat a kézben, nyakban, ruhára rögzítve is, amivel a tömegből lehet hatásosan kitűnni.

Bátran nézz körül webáruházunkban, és rendelj világító rudakat, ha különlegesebbé szeretnéd tenni a dekorációt és a hangulatot! Ismerd meg a többi UV termékünket is, és keress minket bizalommal kérdéseiddel!

Webáruház készítés