Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
4
5
6
6
Termékajánló

VILÁGÍTÓ KARKÖTŐK

Főkategória >VILÁGÍTÓ KARKÖTŐK

Világító karkötők különböző kiszerelésekben és színekben.



Sorrend:

Világító karkötő: a kreatív partykellék!

A világító karkötők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen számos fiatal viseli őket egy-egy nagyobb esti rendezvényen, koncerten, partyn. Ez a kreatív partykellék azonban nem csupán bulizáshoz alkalmas kiegészítőként működik, hanem számos területen alkalmazható jelzőeszközként.

A világító karkötők az éjszakai koncertek, partyk, szórakozóhelyek bulijainak kreatív kiegészítőjét jelentik, mellyel fokozhatják a hangulatot a karkötő viselői. Ha egy-egy bulin sokan viselik a világító karkötőket és egyszerre emelik a magasba a kezeiket, egészen hangulatos és stílusos fotókat készíthetnek az adott rendezvényről.

Mindemellett remek jelzőeszközként szolgál a világító karkötő, amely a megtörés után 6 órán át teljes fénnyel világít. Egy kempingezés vagy esti túrázás, barlangjárás alkalmával is hasznos lehet a világító karkötő alkalmazása, hiszen színes fényével könnyen észrevehető jelzésként szolgál társaink számára.

Ha Ön is szeretne világítós karkötőket vásárolni, akár nagyobb mennyiségben, tekintse meg webáruházunk kínálatát és rendeljen tőlünk partykellékeket!

Világító karkötők: Az összejövetelek nélkülözhetetlen kellékei

A tavasz beköszöntésével egyre több, éjszakába nyúló szabadtéri rendezvénnyel találkozhatnak az emberek. Ilyenkor a szórakoztató programok kapcsán különböző hangulatfokozó eszközökkel ajándékozzák meg a látogatókat a szervezők, úgy, mint lufikkal vagy egyéb szórakoztató kellékkel. Ha Te is feldobnád a tavaszi fesztiválok estébe nyúló partijait vagy egyszerűen csak egy baráti kerti összejövetel hangulatát alapoznád meg, ne feledkezz meg a világító karkötőkről!

A világító karkötők a szezon legkedveltebb parti kellékei, látványosak, egyedi megjelenést biztosítanak és igazán lenyűgöző összképet képesek nyújtani viselőiknek, főleg akkor, ha egyszerre több van belőlük. A karkötők különböző színekben kaphatóak, így mindenki a kedvenc árnyalatában viselheti a partin a kiegészítőket.

Dobd fel a bulit foszforeszkáló csodával, fedezd fel világító karkötőink kínálatát! Ha a vásárlás előtt kérdésed lenne a termékekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


Webáruház készítés