Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
9
6
0
6
Termékajánló

MAGUNKRÓL

A Partylight Kft. 2007 óta foglalkozik világító parti és rendezvénykellékek importjával, kis- és nagykereskedelmével.

A honlap létrehozásánál az motivált bennünket, hogy mindenki, aki érdeklődik ezen világító és parti termékek iránt (akár egyéni akár üzleti felhasználó), az kultúrált körülmények között, kényelmesen és kedvező árakon vásárolja meg a termékeket. A termékek megtekinthetőek és megvásárolhatóak a IV. ker. Dugonics u. 5-11 sz. alatti bemutatótermünkben (előzetes időpontegyeztetés után) illetve az internetes webáruházunkban. Sávos áraink biztosítják a mennyiségtől függő, kedvezményes vásárlás lehetőségét, valamint visszatérő egyéni vásárlóink számára a korábbi webes megrendelésekért kapott ajándék pontokkal további kedvezmények érhetőek el.

A világító kellékeket mára már mindenki számára elérhetővé tesszük egy buli, party, vagy egy rendezvény során, amely már nem csak játék, hanem kiváló promóciós eszköz is lett. Népszerű kémiai és ledes termékeket, konfetti ágyukat és további látványos dekorációs termékeket kínálunk különböző méretekben, színekben és kiszerelésekben, hogy az esemény felejthetetlen legyen!

Cégünk fő profilja az un. kémiai világító termékek forgalmazása. Többféle termék választható megannyi színben és méretben. De nem csak a szórakozásra, hanem a közlekedés, túrázás, barlangászás, horgászat, stb. során is remek segítséget jelenthetnek ezek a veszélytelen és nagyszerű "hideg" fényforrások.

Továbbá látványos ledes partikiegészítők, rendezvénykellékek és dekorációs termékek kínálatával szeretnénk színesebbé tenni a választékunkat.

2015-től az UV partik kellékeit is forgalmazzuk, melyek az UV testfestékek, kozmetikumok mellett, egyéb UV kiegészítők és UV lámpák kínálatát foglalja magába. Egyedi és nagyobb rendezvényekre UV lámpák bérlésére is van lehetőség.

Az egyéni vásárlóktól kezdve a viszonteladókon át, számos reklámügynökség, rendezvény szervező, multinacionális cég, színházak, állami szervek szerepelnek a felhasználóink/vásárlóink között.

Az országban egyedülálló raktárkészlettel rendelkezünk a világító termékekből, de közvetlen gyári import kapcsolataink révén igyekszünk az árainkat versenyképesen tartani és egyedi projekt beszerzésekben is állunk kedves megrendelőink szolgálatára. 
Legyen szó egyszeri felhasználásról, vagy viszonteladóként keresed a termékeinket, itt jó helyen jársz!

 

 

 

LÁTVÁNY - SZÓRAKOZÁS, EBBEN SEGÍT A PARTYLIGHT

 

 

Webáruház készítés