Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
5
7
7
4
Termékajánló
BLOG
2020.01.30 12:49

UV festékek: ha szeretnél kitűnni a tömegből

UV festékek

Az ünnepi szezonnak ugyan már vége, de a buli folytatódik! Idén is biztosan lesz néhány olyan esemény, amin egész biztosan részt fogsz venni, de akár saját házibulit is szervezhetsz, és ha nem akarsz elveszni a tömegben, akkor érdemes lesz UV festékeket beszerezned, hiszen ezek segítségével kitűnhetsz a tömegből!

Fontos viszont tudnod, hogy az UV festékek aktiválásához, vagyis ahhoz, hogy színesen ragyogjanak a sötétben, szükséged lesz UV lámpára is. A legtöbb bulihelyszínen több is van ezekből a lila színű fénycsövekből, de ha házibulit szervezel, akkor ez alapesetben nem áll a rendelkezésedre. Természetesen tőlünk ezt is beszerezheted, méghozzá többféle kivitelben, az UV elemlámpától a kompakt és normál fénycsövön át egészen a professzionális szintig!

Attól függően, hogy mit szeretnél láthatóvá tenni, többféle UV festék közül választhatsz. Webáruházunkban arcra és testre, ajkakra, szemekre és hajra vásárolhatsz UV festékeket, de körömlakkot is kínálunk, emellett nem csak testfestéket, illetve kozmetikumokat szerezhetsz be, de a ruházatod, vagy a házibulid helyszíne is kaphat UV díszítést. A lényeg a kreativitás, de ha már eszedbe jutott, hogy világító festékkel dobnád fel magad egy bulira, akkor abban biztosan nem szenvedsz hiányt!

Az arc- és testfestékek, valamint az egyéb kozmetikumok esetében nem kell tartanod attól, hogy valamilyen bőrprobléma lép fel, mivel minden termék bőrbarát anyagokból készül, így sem irritáció, sem allergiás reakció nem valószínű, de természetesen minden esetben olvasd el a használati útmutatót és az összetevők listáját, hogy biztosan ne történjen semmi baj!

Amennyiben szeretnél UV festékeket vásárolni, tekintsd meg kínálatunkat, majd rendeld meg azokat a termékeket néhány kattintással, amelyek elnyerték a tetszésedet! Ha kérdésed lenne az UV festékekről, vagy a rendelés menetéről, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés