Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
5
7
9
6
Termékajánló
BLOG
2020.04.08 14:49

Feltűnő dekoráció? Válogass szilveszteri partykellékeinkből!

Az év utolsó, legnagyobb eseménye természetesen nem más, mint a szilveszter. Ilyenkor mindenhol hatalmas party zajlik az óév búcsúztatása és az újév köszöntése apropóján. Egyértelmű, hogy egy szilveszteri buliban semmi sem túl sok! Ideje, hogy már most összeállítsd az eseményre tervezett dekoráció tervét és megvásárold a szilveszteri partykellékeket! Ha az a célod, hogy a vendégeket elkápráztasd és az év utolsó napját emlékezetessé tedd, akkor nálunk jó helyen jársz!

Az biztos, hogy egy szilveszteri eseményen a konfettiből sosem elég! A szilveszteri partykellékek között ezt is találsz, adagold egyenesen konfetti ágyúból a táncoló vendégekre, de a visszaszámlálásról sem hiányozhat! Adj még hozzá egy-két világító kiegészítőt, pár feltűnő, UV fényben foszforeszkáló dekorációt és színes kelléket, így már teljes lesz a szilveszteri partykellékek készlete! Jégkocka, szívószál, tálca, lampion vagy lufi, karkötő, szemüveg, festék vagy álarc, mind ragyogjon UV színekben!

Webáruházunkból minden kiválasztott szilveszteri partykelléket azonnal és egyszerre meg tudsz rendelni, ne várj vele az utolsó pillanatig!

Webáruház készítés