Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
9
3
3
1
Termékajánló
BLOG
2020.04.08 14:57

Érdekességek: A testfestés története II.

UV testfestékMegtaláltad már kedvenc UV sminkedet és UV testfestékedet kínálatunkban? Érdekességeket is olvasnál a témában? Az alábbiakban tovább fejtegetjük a testfestés történetét!

 

A testfestés tekintetében jelentős szerepet kap a henna, melynek alkalmazása számos kultúrában kiemelkedő jelentőséggel bír. A hennacserjét, mint növényt a jóléttel és a bőséggel azonosították. Időszámításunk előtti alkalmazására utal egy feltárt sír, melyben a fáraó ujjbegyei és haja hennával voltak festve. A hennacserjét ünnepi alkalmakkor, társadalmi eseményeken a kézen, lábon, hajon is használták.

 

A hiedelmek szerint a henna megerősíti az emberek közötti kapcsolatot, kötődést, hiszen a festéshez testi érintkezés szükséges. A hennafestőnek kiemelt szerepe volt az ősi kultúrákban, úgy tekintettek rá, mint egy bizalmasra, aki az illető személyisége alapján választja ki a motívumokat.

 

Napjainkban az egyedi megoldások, feltűnő színek, különleges motívumok hódítanak. Ha szeretnél divatos UV testfestéket, ne hagyd ki, tekintsd át kínálatunkat, és rendelj tőlünk bátran!

Webáruház készítés