Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
5
7
9
8
Termékajánló
BLOG
2020.04.08 14:58

UV party? Naná!

UV party? Naná!Szeretnéd, ha a Te bulid lenne a legemlékezetesebb? Fontos számodra a szuper látványvilág és az, hogy Te magad is különlegesen jelenhess meg, ha party közeleg? Mi ismerjük a titkot, amivel könnyedén lenyűgözővé teheted az eseményt! Az UV party számodra is kiváló lehetőség!

 

Ráadásul nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, hogy valóban felejthetetlen élményeket szerezz, és vendégeid is remekül érezzék magukat. Nem csak a különféle UV sminkek segítenek abban, hogy ragyogó megjelenést kölcsönözz magadnak néhány ecsetvonással, hanem különféle kiegészítők is a rendelkezésedre állnak, hogy fényt vigyenek az éjszakába. Válogass bátran termékeink közül, lepd meg a vendégeket olyan darabokkal, amiket akár haza is vihetnek, vagy használd ki a különféle UV termékeket dekoráció gyanánt. Egy UV party mindenkinek tetszeni fog!

 

Ne feledd, ha minőségi darabokat szeretnél beszerezni, hogy valóban tökéletes lehessen az UV party, akkor nálunk érdemes szétnézni! Ne késlekedj hát, rendezd meg a világ legjobb buliját!

Webáruház készítés