Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
8
5
2
0
Termékajánló
BLOG
2020.04.08 15:00

A szülinapi bulikellékekkel garantált a fokozott hangulat!

A szülinapi bulikellékekkel garantált a fokozott hangulat! Egy születésnap már önmagában örömteli pillanatokat tartogat magában, azonban ahhoz, hogy ünnepélyessé és emlékezetes eseménnyé lehessen varázsolni, nélkülözhetetlenek a szülinapi bulikellékek. Ha hamarosan Ti is ünnepeltek, ne feledkezz meg a beszerzésükről!

 

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ahány születésnap, annyiféle elképzelés merül fel a bulikellékekkel kapcsolatban, ezért gazdag kínálatot biztosítunk. Az, hogy melyik szülinapi bulikelléket fogod választani, csakis tőled függ. A legnépszerűbb termékeinknek a foszforeszkáló dekorációk számítanak, amelyek megkoronázzák egy esti parti hangulatát, és korosztálytól függetlenül mindenki rajong értük. Ha a vendégeket a dekoráción túl különlegességekkel is várnád, ajándékoknak megfelelő szülinapi bulikellékeket is beszerezhetsz választékunkból, például világító álarcot, gyűrűt, vagy nyakláncot, amiket a vendégek a parti végén hazavihetnek.

 

Fűszerezd meg a parti hangulatát látványos és vidám szülinapi bulikellékekkel! Ha a vásárlás előtt kérdéseid lennének a termékekkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Webáruház készítés