Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
5
7
9
2
Termékajánló
BLOG
2020.04.08 15:00

Dobd fel a karácsonyi céges eseményt party kellékekkel!

Dobd fel a karácsonyi céges eseményt party kellékekkel!A december sok-sok rendezvényt tartogat, itt az ünnepi időszak, amiből a munkahelyek sem maradnak ki. Szinte kötelező ilyenkor céges eseményt szervezni, karácsonykor és szilveszterkor is van lehetőség az ünneplésre. A kollégák ilyenkor közösen ünnepelnek, mulatnak, végre nem csak a munkáról esik szó.

 

Tedd még különlegesebbé a karácsonyi partyt idén! Már megvan a helyszín, megrendelted a cateringet is, de mi a helyzet a dekorációval? Ez legalább olyan fontos, hiszen nincs lehangolóbb egy dísztelen karácsonyi partynál! Webáruházunkban minden olyan party kellék a rendelkezésére áll vásárlóinknak, amivel teljes pompába boríthatják az ünneplésre kijelölt termet!

 

Világító, foszforeszkáló, színes dekoráció és party kellék minden mennyiségben megtalálható a kínálatunkban. Party kellékeink között világító jégkocka, léggömb, tálca, lampion, mécses található, nem beszélve a rengeteg UV kiegészítőkről! Tedd színesebbé a karácsonyi céges rendezvényt különleges party kellékekkel! Kérdéseiddel keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

Webáruház készítés