Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
9
4
6
3
Termékajánló
BLOG
2020.10.05 10:07

Színes kontaktlencsék extrém party look-hoz!

Az uv kiegészítők minden rendezvényen megállják a helyüket és nagyon feltűnő kinézetét adnak annak, aki viseli őket. A kiegészítők ők olyan igazán extrém darabok is vannak, mint amilyen a színes kontaktlencse.

Van egyszerű színes és van uv kontaktlencse is. Ezek a party kontaktlencsék nem a hétköznapokat valók, hanem bulikra, de akár fotózásra is nagyon jó választásnak bizonyulnak, ha extrém stílusban képzelték el a témát.

A színes kontaktlencsét azért viseli valaki, hogy feltűnő legyen és kitűnjön a tömegből. Éppen ezért élénk színekben és nem hétköznapi árnyalatokban készülnek. A használatuk kis gyakorlatot igényel, de semmilyen káros hatással nem jár a szemedre.

A színes kontaktlencséket a webshopunkban lehet egyszerűen és gyorsan beszerezni. Rendeld meg a Neked tetszőt és hamarosan kiszállítjuk! A következő eseményen már viselheted is a vadonatúj színes kontaktlencsédet és mindenkit lenyűgözhetsz az extrém és vad megjelenéseddel. Ha ez a célod, nyugodtan kérdezz tőlünk és tudj meg mindent az általunk forgalmazott színes kontaktlencsékről

Webáruház készítés