Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
4
5
6
6
Termékajánló

VILÁGÍTÓ DEKORFESTÉKEK, KÖVEK,

Főkategória >VILÁGÍTÓ DEKORFESTÉKEK, KÖVEK,

A sötétben világító (Glow in the dark) vagy más néven foszforeszkáló termékek a fény hatására "utánvilágításra" képesek a sötétben. A feltöltés a fényben található UV sugárzás hatására történik, ezért akár UV lámpával is hatékonyan és gyorsan feltölthető, mellesleg a sötétben UV fényben szép élénken világítanak is! Az itt található termékek döntően különböző felületek dekorációs céljaira használhatóak. Az emberi testre használható termékeinket keresd a SÖTÉTBEN VILÁGÍTÓ TESTFESTÉKEK, KOZMETIKUMOK" termékcsoportban.



Sorrend:

Egyedi rendezvénydekoráció világító dekorfestékekkel!

világító dekorfestékek Látványos dekorációt keresel a soron következő rendezvényedre? A különböző hangulatvilágításokat már mindenki ismeri, de ha valami újdonságra, figyelemfelkeltőbb dekorra gondoltál, akkor a világító dekorfestékeket ajánljuk figyelmedbe!

A világító dekorfestékek fénnyel feltöltődve színes fényt bocsájtanak ki magukból a sötétben, garantáltan nem maradnak láthatatlanok. Csak kapcsold le a villanyt, és máris felragyog a sárga, piros, kék vagy zöld, de lehet akár rózsaszín is. A világító dekofestékek magas minőséget képviselnek, órákon át világítanak, nem halványulnak el, akár egész éjjel pompáznak.

Az összetételük környezetbarát, a használatuk egyszerű, többféle anyagra is megtapadnak. Jól mutat a falon, plafonon, bútorokon, dekorelemeken is. Ha nem szeretnél maradandó nyomot hagyni, csak átmenetileg van szükséged ilyen díszítésre, használd mozgatható dekorelemek festésére, amiket bármikor eltávolíthatsz! Festékeink textilre festhető változatban is kaphatóak! Nézz körül nálunk, és keress minket bátran!


Webáruház készítés