Kapcsolat

Telefonos elérhetőségeink:
Munkanapokon 10-18h között:

+36-70/3233-992
+36-1-792-4059

E-mail: info@partylight.hu

Közösségi oldalak

facebook

 

Fizetési megoldás
Házhozszállítás


20 000 Ft felett INGYENES!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Látogató számláló
0
5
4
5
7
8
1
Termékajánló

UV aktív kontaktlencsék

Főkategória >SZÍNES KONTAKTLENCSE >UV aktív kontaktlencsék


Sorrend:

UV neon kontaktlencse: legyél merész!

UV neon kontaktlencse: legyél merész!Mindig szerettél volna színes kontaktlencsét, feltűnő tekintetet, amivel felhívhatod magadra a figyelmet, kicsit más lehetsz, új arcodat mutathatod az embereknek? Mindig szerettél volna, de sosem tetted, mert elrettentett ezeknek a termékeknek az ára? A színes vagy UV neon kontaktlencsékért igen magas árat kérhetnek, ráadásul néhány használat után már hordani sem lehet, így sokan úgy gondolhatják, hogy nem éri meg megvásárolni. A mi termékeinkkel azonban más a helyzet!

Az UV neon kontaktlencse általunk kínált változata a szokásos pár alkalom helyett teljes egy évig, azaz 12 hónapon át viselhető, a megfelelő szabályok betartása mellett természetesen. Ez pedig még nem minden, hiszen most engedtünk az eredeti árból, és az UV neon kontaktlencséket, a színes kontaktlencséket kedvezményes áron kínáljuk!

Csapj le rá, és rendeld meg, amíg az akció tart, vásárold meg legfeltűnőbb partykellékedet, hogy mindenkit elkápráztass a feltűnő, színpompás és világító tekinteteddel!

 

UV neon kontaktlencse fesztiválszezonra!

UV neon kontaktlencse fesztiválszezonra!Nincs is annál tökéletesebb alkalom a feltűnő, egyedi szettek felvonultatására, mint a fesztiválszezon. Egy-egy zenei fesztiválon mindenki elengedheti magát, megjelenhet olyan ruhákban, kiegészítőkben is, amiket egyébként hétköznapokon túl merésznek tartana.

Amikor leszáll az éj, nemcsak a zenei programok indulnak be, de a világító kiegészítők ideje is eljön! Az UV neon kontaktlencse minden fesztivál alapdarabja lehet, hiszen garantáltan vonzza a tekinteteket, és nem hagyja, hogy viselőjét elrejtse a sötétség.

Keress minket bizalommal, és szerezd be webshopunkból az idei fesztiválszezonra elmaradhatatlan világító, neon, UV kiegészítőidet! Ha csak egyet választanál, az UV neon kontaktlencsével garantáltan elérheted a kívánt hatást! Az UV neon kontaktlencséink nemcsak ragyogó és feltűnő színűek, de szembarát, minőségi gyártmányok is, amiket egy egész éven át biztonságosan használhatsz!

Fordulj hozzánk megadott elérhetőségeink egyikén, és rendelj UV neon kontaktlencsét, tedd feltűnővé tekintetedet a fesztiválokra!

 

Dobd fel a halloweeni szetted is színes kontaktlencsével!

Dobd fel a halloweeni szetted is színes kontaktlencsével! Jó pár éve már idehaza is hatalmas divatja lett a halloweeni buliknak, ennek hatására pedig egyre több szórakozóhely hirdet jelmezes partikat. Aszervezők hátborzongató jelmezekbe bújt vendégeket várnak, akik a minél feltűnőbb megjelenésre törekednek. A kérdés már csak az, hogy mi az a kiegészítő, ami valóban különlegessé tehetné a jelmezt? Szerencsére Neked nem kell sokáig gondolkodnod, ugyanis színes kontaktlencséinkkel garantáltan minden szem rád fog szegeződni!

Színes kontaktlencséink egyetlen halloweeni buli résztvevőjének megjelenéséből sem hiányozhatnak! Ezek a kiegészítők bármilyen őrült jelmezt képesek még jobban feldobni, így ha megvásárlásuk mellett döntesz, akár az esemény jelmezversenyét is Te nyerheted meg!

Színes kontaktlencséinket bátran viselheted, semmilyen egészségkárosító hatásuk nincsen, csakis a szemszíned fog megváltozni arra az időre, míg viseled őket.

Fedezd fel neon kiegészítőink kínálatát, még pár hét hátravan az ünnepig, így kellő idő áll rendelkezésre a válogatáshoz! Ha vásárlás előtt kérdéseid lennének színes kontaktlencséinkkel vagy egyéb termékeinkkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 


Webáruház készítés